Kik vagyunk mi?

Több évi szakmai tapasztalat és a 6évnyi közös munka után azt mondhatom, hogy egy jól összeszokott csapat vagyunk, akik nem csak a beállított képek alapján szeretnék dokumentálni az esküvőt, hanem az érzelmes pillanatokat elkapva átadni a nagy nap hangulatát. Az évek alatt fotózhattunk és videózhattunk már több országban,  részt vehettünk számos kultúrájú esküvőn és a kisebb családias hangulatú esküvőtől a több napos bulizásig láttunk már mindent. Mindig a legmagasabb szintű technikával dolgozunk, hogy számos év után is a megfelelő minőségben tudjátok visszanézni a nagy napon készült fotókat és videókat. Munkánkat a SONY Magyarország is elismerte, így 2017től hivatalos partnereikké is váltunk.

Miért válassz minket?

Fiatal, lendületes csapat vagyunk, akik mindig a legtöbbet teszik bele az adott munkába.  Pontosan és precízen végezzük a munkánkat, amit már egyfajta megszállottság is ötvöz, hiszen nekünk tényleg a fotózás és a filmkészítés az életünk.

Teljes összhangban mozgunk, így a fotózás és videózás alatt sem zavarjuk egymás munkáját.

Ha valóban minőségi esküvői fotókat vagy kisfilmet szeretnétek válasszatok minket, hiszen ez az a nap az életetekben, amiről évek múltán is vissza fogjátok nézni az elkészült anyagot.

GY.I.K.

1.Hogyan fotózunk?

A fotográfus a megbeszélt időpontban kipihenten jelenik meg az esküvőn, arra alkalmas (elegáns) öltözetben. Mindig legalább ketten vagyunk a fotózáson, hiszen a fotográfus munkáját segíteni kell a nap során, hogy Ő csak a párra és az adott eseményekre tudjon figyelni. Egy egész napos esküvő során a készülődéstől a buliig ott leszünk veletek, hogy a nagy nap minden mozzanata meg legyen örökítve. A kreatív fotózást megejthetitek aznap, de akár külön napon is, ami a legtöbb esetben sokkal kényelmesebb. Az aznap készült képekből az este folyamán ‘same day slideshow’-t készítünk, ami összefoglalja a vendégeknek az aznap történteket, így már aznap beleláthattok az elkészített képeinkbe. A fotográfus a videós kollégára figyelve készíti a képeket, hogy egymás munkáját ne zavarják.

2.Hogyan videózunk?

A cinematográfus szintén a megbeszélt időpontban , kipihenten, a megfelelő öltözetben jelenik meg (Ha mindkét szolgáltatást tőlünk veszitek igénybe, természetesen együtt érkezünk) az esküvő napján. A videókat mindig két géppel rögzítjük, álló és mozgó felvételeket is készítve az esküvő egészéről, hogy a kész kisfilm még élvezhetőbb legyen. A főbb eseményeket egészben is felvesszük nektek (szertartások, tánc). Ezeket az esményeket a legújabb technikának köszönhetően már 360 fokos kamerával is fel tudjuk venni nektek, amit később úgy tudtok vissza nézni, mintha újra a helyszínen lennétek. A kisfilmet drón felvételekkel is színesítjük.

Ha egész napra igénybe veszitek a szolgáltatásunkat ott leszünk veletek a készülődéstől amíg igényt tartotok ránk. Videózás közben figyelünk a fotós kollégára is, hogy például ne legyünk útban a fényképek készítésénél, ezért is jobb ha fotós-videós csomagunkat kéritek, hiszen mi már úgy összeszoktunk, hogy egyáltalán nem zavarjuk egymást a munka során, inkább egymást segítjük.

3. Mikor kapom meg az elkészült anyagot?

A fényképek esetén az esküvőt követő 1-2 napon belül már elküldünk néhányat az elkészült legjobb képekből, hiszen tudjuk, hogy a közösségi oldalakon szeretnétek minél hamarabb megosztani másokkal örömötöket, mi viszont szeretnénk, hogy ezt a lehető legjobb képekkel tegyétek meg.

A teljes képanyagot az esküvőt követő 6héten belül adjuk át, videó esetén 8héten belül.