Kik vagyunk mi?

Több évi szakmai tapasztalat és a 6évnyi közös munka után azt mondhatom, hogy egy jól összeszokott csapat vagyunk, akik nem csak a beállított képek alapján szeretnék dokumentálni az esküvőt, hanem az érzelmes pillanatokat elkapva átadni a nagy nap hangulatát. Az évek alatt fotózhattunk és videózhattunk már több országban,  részt vehettünk számos kultúrájú esküvőn és a kisebb családias hangulatú esküvőtől a több napos bulizásig láttunk már mindent. Mindig a legmagasabb szintű technikával dolgozunk, hogy számos év után is a megfelelő minőségben tudjátok visszanézni a nagy napon készült fotókat és videókat. Munkánkat a SONY Magyarország is elismerte, így 2017től hivatalos partnereikké is váltunk.

Miért válassz minket?

Fiatal, lendületes csapat vagyunk, akik mindig a legtöbbet teszik bele az adott munkába.  Pontosan és precízen végezzük a munkánkat, amit már egyfajta megszállottság is ötvöz, hiszen nekünk tényleg a fotózás és a filmkészítés az életünk.

Teljes összhangban mozgunk, így a fotózás és videózás alatt sem zavarjuk egymás munkáját.

Ha valóban minőségi esküvői fotókat vagy kisfilmet szeretnétek válasszatok minket, hiszen ez az a nap az életetekben, amiről évek múltán is vissza fogjátok nézni az elkészült anyagot.

Árajánlatot kérek

GY.I.K.

1.Hogyan fotózunk?

A fotográfus a megbeszélt időpontban kipihenten jelenik meg az esküvőn, arra alkalmas (elegáns) öltözetben. Mindig legalább ketten vagyunk a fotózáson, hiszen a fotográfus munkáját segíteni kell a nap során, hogy Ő csak a párra és az adott eseményekre tudjon figyelni. Egy egész napos esküvő során a készülődéstől a buliig ott leszünk veletek, hogy a nagy nap minden mozzanata meg legyen örökítve. A kreatív fotózást megejthetitek aznap, de akár külön napon is, ami a legtöbb esetben sokkal kényelmesebb. Az aznap készült képekből az este folyamán ‘same day slideshow’-t készítünk, ami összefoglalja a vendégeknek az aznap történteket, így már aznap beleláthattok az elkészített képeinkbe. A fotográfus a videós kollégára figyelve készíti a képeket, hogy egymás munkáját ne zavarják.

2.Hogyan videózunk?

A cinematográfus szintén a megbeszélt időpontban , kipihenten, a megfelelő öltözetben jelenik meg (Ha mindkét szolgáltatást tőlünk veszitek igénybe, természetesen együtt érkezünk) az esküvő napján. A videókat mindig két géppel rögzítjük, álló és mozgó felvételeket is készítve az esküvő egészéről, hogy a kész kisfilm még élvezhetőbb legyen. A főbb eseményeket egészben is felvesszük nektek (szertartások, tánc). Ezeket az esményeket a legújabb technikának köszönhetően már 360 fokos kamerával is fel tudjuk venni nektek, amit később úgy tudtok vissza nézni, mintha újra a helyszínen lennétek. A kisfilmet drón felvételekkel is színesítjük.

Ha egész napra igénybe veszitek a szolgáltatásunkat ott leszünk veletek a készülődéstől amíg igényt tartotok ránk. Videózás közben figyelünk a fotós kollégára is, hogy például ne legyünk útban a fényképek készítésénél, ezért is jobb ha fotós-videós csomagunkat kéritek, hiszen mi már úgy összeszoktunk, hogy egyáltalán nem zavarjuk egymást a munka során, inkább egymást segítjük.

3. Mikor kapom meg az elkészült anyagot?

A fényképek esetén az esküvőt követő 1-2 napon belül már elküldünk néhányat az elkészült legjobb képekből, hiszen tudjuk, hogy a közösségi oldalakon szeretnétek minél hamarabb megosztani másokkal örömötöket, mi viszont szeretnénk, hogy ezt a lehető legjobb képekkel tegyétek meg.

A teljes képanyagot az esküvőt követő 6héten belül adjuk át, videó esetén 8héten belül.

Árajánlatot kérek

Őszi esküvői kiállítás’18

“Legyél Te is Alpha, és tanuld el az esküvői fotózás trükkjeit az eskuvoifotosom.hu csapatától. “