2019-es külföldi fotózások helyszínei!

A szabad helyek számai korlátozottak. Jelentkezz időben, nehogy lemaradj!

Képeitekkel szeretnétek kitűnni a tömegből és ismerőseiteknek büszkélkedni a külföldön készült képeitekkel?

Akkor ez az oldal nektek szól! De mi is ez az oldal pontosan? Akik ismernek minket, azok tudják mennyire szeretünk utazni és új emberekkel, párokkal megismerkedni. Az elmúlt években nagyon sok helyen dolgozhattunk. Csak idén megjártuk már Marokkót, Izlandot, Namíbiát, Lengyelországot, Horvátországot és Belgiumot.  De itt még nincs vége, rengeteg helyre készülünk és most nektek is lehetőségetek van csatlakozni utazásainkhoz.  Miért is éri meg jelentkezni?  Olyan egyéni képsorozatot készítünk nektek, amivel nagyon kevés pár büszkélkedhet Magyarországon. Következő úticéljainkat lejjebb görgetve megtaláljátok.

LAGO DI BRAIES

Időpont: Október 12.

Érdekel az utazás

HALLSTATT

Időpont: Október 19-20.

nem elérhető

MILANÓ

Időpont: November 2.

Érdekel az utazás
Exkluzív páros, jegyes fotókat szeretnétek külföldön? A legjobb helyen jártok.
Legyen Nektek ismerőseitek között a leglélegzetelállítóbb képsorozatotok, hiszen nem mindenki mondhatja el magáról, hogy külföldön készült róluk profi fotósorozat. Válasszátok ki a három helyszín közül a neked legszimpatikusabbat, de ne felejtsétek el, hogy a szabad helyek nagyon gyorsan fogynak, így nem érdemes sokat hezitálni, mert aki lemarad az bizony itthon marad. 🙂

Köszönjük érdeklődésedet!

Ahhoz, hogy több információt kapjatok a kiválasztott utazásról töltsétek ki az alábbi űrlapot. Bízunk benne, hogy hamarosan személyesen is találkozunk.

Ha valamelyik utazásunk elnyerte a tetszésedet, nincs más dolgod, mint ezt az info boxot kitölteni és küldjük is a részleteket e-mailben.

Telefon